27 Temmuz 2016 Çarşamba

Bi Lokma- Mama's Kitchen-KAŞ

Kaş'tan sıcacık bir merhaba:) Kaş'ta ev yemeği yemek istiyorsanız doğru adres Bi Lokma:) Mekan merkezde yer alıyor, oteller bölgesine doğru çıkan yokuşta, rahatlıkla bulabilirsiniz. Biz akşam yemeğine gittik, gittiğimizde sadece bir masa vardı boş kalan, iki kişilik. Özellikle kalabalık gidiyorsanız bence mutlaka rezervasyon yaptırın.

Yemyeşil masaları var, çok tatlı bir bahçesi var, oturmak çok keyifli. Mekanın hemen girişinde lokma var, mutlaka deneyin. Biz bayıldık, özellikle tarçın ilave etmemizi önerdiler, lokmaların üzerine tarçın döktük, şahane oluyor:) Mekan adını lokmadan alıyor zaten, lokmaları ile meşhur. Denemeden Kaş'tan ayrılmayın.

Menüde balık seçeneği de var ama tavsiyem ev yemeklerini yemeniz. Biz karışık meze tabağı söyledik, 10 çeşit meze geliyor, gayet yeterli ve pek çok mezeyi böylelikle denemiş oluyorsunuz. Limonatası çok güzel, bir de ana yemek olarak hünkar beğendi yedik, tavsiye üzerine. Et yumuşacıktı, çok lezzetliydi. Menüde mantı, anne böreği, etli yaprak sarma, musakka, karnıyarık, bir kaç tavuk çeşidi de yer alıyor. Her çeşit ürün bulmak mümkün.

Tekrardan söylüyorum, "bi lokma" yemeden ayrılmayın:) Güzel yemeğin üstüne çay içelim dedik ancak çay servisi yok. Bilginiz olsun.

Sevgiler:)

 
 



 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder