11 Temmuz 2016 Pazartesi

Roka Bahçe-Alaçatı

İlk belirtmek istediğim şey, bu mekanın müzikleri çok güzel:)
Özenle seçilmiş nezih müzikleri var, rakı ve şarap eşliğinde çok keyifli.
Yeri çok merkezi, Kemalpaşa caddesinin çok kalabalık olmayan bölümünde. Bu caddedeki diğer mekanlara kıyasla, caddenin ortasında yemek yiyormuş hissi vermiyor. Yol ve restoranın arasına bitki yerleştirmişler. Yoldan geçen meraklı gözlerden bir nebze uzakta, rahat rahat yiyorsunuz yemeğinizi:) Araç ile gidecekseniz, arka sokaklarda park yeri bulunuyor mutlaka, bir iki dakika yürüyerek mekana ulaştık biz:)

Öncelikle Ege mezeleri tabağını tavsiye ederim. İki kişi için oldukça yeterli miktarda geliyor, içerisinde vişneli sarma, fava, deniz börülcesi, enginar, tahinli patlıcan ezmesi gibi çeşitli mezeler var. Soğuk mezelerden bol bol söyleyin derim, pişman olmazsınız:) Roka salatası da bir harika.

Ahtapot ızgarayı tavsiye ederim. Biz kalamarı da merak ederek söyledik ancak çok kuru geldi, cips gibiydi. Açıkçası tek hayal kırıklığımız kalamar oldu.

Biz ana yemek söyleyemeden, şarap ve mezeler ile doyduk. Bu arada ana yemek olarak et çeşitleri de var, oğlak kapama, Boşnak sucuğu vb. Fiyatları Alaçatı fiyatı ancak kesinlikle değer.

Alaçatı'daki diğer mekanlar gibi, buraya gitmek istiyorsanız mutlaka rezervasyon yaptırın derim.

İyi eğlenceler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder